Lenovo

Ovo je mobitel s četiri kamere na leđima

Kompanija Lenovo objavila je kako njihov flagship za ovu godinu, Lenovo Z6 Pro, službeno stiže 23. travnja. Već ćemo u utorak znati sve o njemu, a budući da su neslužbene informacije ispadale sa svih strana, već se sad zna praktički sve.

Više s Geek.hr >> Lenovo Z5S – tri kamere, moćan procesor i dobra cijena!

Prvo i najvažnije, pokretat će ga Qualcomm Snapdragon 855, najjači procesor na svijetu. Imat će i modem X50, zbog kojeg će podržavati ono što je sad među mobitelima jako moderno – 5G mreže. Iako su one još godinama daleko od praktične koristi, uvijek će se naći netko dovoljno entuzijastičan da iskrca parsto dolara više samo da bi se mogao pokazati u društvu. Performanse će biti strašne, jer mobiteli temeljeni na Snapdragonu 855 dominiraju na ljestvicama performansi. Z6 Pro imat će do 12 GB radne memorije, tako da očekujem kako će i on na glavu upasti u ovo probrano društvo.

Još jedan jako bitan detalj je kamera, koja će na leđima imati čak četiri senzora. Primarni će imati razlučivost od 48 megapiksela, a cijela će konfiguracija biti u stanju snimati fotke od čak 100 megapiksela(!). Cijena još nije definirana, treba sačekati još dan-dva. Iz Lenova su dali naslutiti kako ciljaju detronizirati Xiaomi Mi 9, koji trenutno žari i pali svjetskim tržištem, pa je za očekivati kako će im cijena biti podjednaka.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh