LG

LG će uskoro lansirati Optimus L9 II i Optimus G2

Nakon lansiranja LG Optimusa L4 II i Optimusa l4 II Dual, čini se da korejski proizvođač planira lansirati još jedan uređaj iz L serije zajedno sa modelom Optimus G2.

GSMArena.com kaže da LG trenutno radi na nasljedniku modela Optimus L9 što bi trebao biti LG Optimus L9 II. Specifikacije ovog modela još nisu sigurne, ali model bi trebao imati 4.7-inčni ekran sa 720p HD zaslonom osjetljivim na dodir. Pokretat će se na dual-core procesoru jačine 1.4GHz zajedno sa 1GB RAM-a. Sistem na kojemu bi se smartphone trebao pokretati je Android 4.1.2 Jelly Bean.

Twitter korisnik @evleaks je također postavio i sliku ovog smartphonea koja pokazuje gornji dio uređaja LG Optimus L9 II i iz slike se može vidjeti da je ovaj model sličan LG Optimusu L7 II. O cijeni ovog uređaja zasada još uvijek nije bilo nagađanja.

Osim na modelu Optimus L9 II, LG također radi na Optimusu G2. Iz prijašnjih glasina nagađalo se da će ovaj model biti glavni izvor prihoda tvrtki LG u 2013. godini. Smartphone bi trebao biti pokrenut uz pomoć procesora od 2.3GHz na sustavu Android 4.2.2 Jelly Bean i to sa 2GB RAM-a. Ekran bi trebao biti veličine 5 inča s rezolucijom od 1080p.

Što se tiče izgleda, LG Optimu G2 bi trebao imati tanak dizajn s ultra tankim okvirom. S obzirom na učestalo curenje informacija o Optimusu G2, ovaj model će vjerojatno ubrzo ugledati svjetlo dana.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh