LG

LG Optimus spreman za lansiranje na tržišta diljem svijeta

Sve je spremno za lansiranje modela Optimus F5 na tržišta po cijelom svijetu. Prvo tržište koje će dobiti ovaj smartphone je Francusko i to 29. travnja. Nakon lansiranja u Francuskoj, LG Optimus F5 će u sljedećih nekoliko tjedana biti dostupan u Južnoj i Centralnoj Americi, Aziji te Istočnoj Europi.

LG Optimus F

Cijena ovog sjajnog smartphonea još se drži u tajnosti i u ovom trenutku je vrlo teško odrediti očekivanu cijenu i datum pojavljivanja na tržište kod drugih zemalja i drugih dijelova svijeta.

LG je najavio svoje modele iz F serije, Optimusa F7 i F5, u veljači 2013, nekoliko dana uoči Mobile World Congressa (MWC 2013).

LG Optimus F5 je smartphone koji se pokreće na sustavu Android 4.1.2 (Jelly Bean). Dolazi sa 4.3-inčnim zaslonom i dual-core procesorom od 1.2GHz i 1GB RAM-a. Baterija ima snagu od 2,150mAh, a unutrašnja memorija iznosi 8GB. F5 podržava prednju i stražnju kameru, prednja sa 1.3 megapiksela, a stražnja s 5 megapiksela.

S druge strane, LG Optimus F7 ima nešto veći ekran od modela F5 sa 4.7 inča. Pokreće se pomoću dual-core procesora snage 1.5GHz i 2GB RAM-a. Kao i kod F5, unutrašnja memorija iznosi 8GB, ali se može proširiti do 23GB s microSD karticom. Stražnja kamera s 8 megapiksela je također nešto jača kod ovog modela dok je prednja ista, 1.3 megapiksela. LG Optimus F7 dolazi pakiran i s baterijom od 2,540 mAh.

Oba modela također uključuju neke nadogradnje i napredne značajke koje su u prošlosti bile dostupne samo na onim najboljim i, naravno, najskupljim uređajima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh