Meizu

Meizu C9 i Meizu M8 puno daju, a malo traže

Meizu C9

Kad god pišem o kompaniji Meizu, ističem kako ne dobijaju prostora u medijima koliko zaslužuju. Imaju vrlo zanimljive mobitele, ali im uvijek nedostaje ono nešto da iskorače u prvi plan. Baš sam zato na LightInTheBox izabrao njihova dva mobitela, Meizu C9 i Meizu M8 od kojih je svaki vrlo konkurentan u svom cjenovnom razredu.

Jeftiniji od dvojca je Meizu C9 i na njemu je okačena cijena od 80,03 eura. Već po cijeni vidite kako je riječ o uređaju za nezahtjevne korisnike, koji će dobiti baš ono što im treba: 2 GB radne memorije osigurat će fluidan rad uobičajenim aplikacijama (Whatsapp, Viber, Facebook i slične), internog skladišta ima 16 GB. Četverojezgrena procesorska jedinica je u sklopu čipseta Spreadtrum SC9832E, dok je baterija kapaciteta 3.000 mAh. Više o ovom pristojnom, jeftinom telefonu Meizu C9 saznajte ovdje, a ja ću se pozabaviti drugim modelom ovog proizvođača.

Meizu C9

Meizu M8 kudikamo je sposobniji uređaj, s dvostrukom kamerom (12 MP+5 MP) na svojim leđima. Pokreće ga poznati i priznati Helio P22, uz kojeg za performanse odgovara 4 GB radne memorije. Interni prostor za pohranu popriličan je i ima ga 64 GB. Cjelokupnu konfiguraciju energijom podržava baterija kapacitata 3.100 mAh, koja je dodatno optimizirana kroz Flyme 7, Meizuovu glazuru preko Googleova Androida 8. Više o njemu saznajte putem ove poveznice.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh