Nokia

Nokia dolazi s dva flagshipa na proljeće?

Nakon promovirana četiri nova telefona na Mobile World Congressu, Nokia i dalje ne staje. Čini se kako na proljeće neće predstaviti jedan, očekivani flagship – Nokia 8 – nego će uz njega doći još jedan, čime će baciti rukavicu u lice Samsungu.

Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 6 ipak nemaju težinu da bilo što promjene u korist HMD Globala, tvrke koja je vlasnik poznatog branda. Preobični su i ne nude ništa što već nema u ponudi desetina drugih proizvođača mobitela. To najbolje pokazuje kako je jedini Nokijin telefon koji je uopće privukao pažnju reizdana Nokia 3310.

Nokia 8 trebala je skrenuti vodu na HMD-ov mlin sa vrhunskim specifikacijama koje uključuju novi Snapdragon 835 i između 4 i 6 GB RAM-a, ali izgleda kako će spomenuti telefon dobiti podršku. Sidekick će mu biti još jedan uređaj sa Snapdragonom 835, što znači da će Nokia lansirati dva flagshipa u isto vrijeme.

Istu tradiciju njeguje Samsung sa svojim Galaxy S8 i S8+, odnosno njihovim prethodnicima godinama unazad, pa se slično može očekivati i od Nokie.

Nema ništa više objavljeno o nadolazećim mobitelima, osim da će u prodaju negdje u šestom mjesecu. Nekako u to doba stižu još HTC 11, Xiaomi Mi 6 i još nekoliko flagshipa, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se svaki od njih boriti za svoj dio kolača.

3 komentara

3 Comments

 1. 12 ožujka, 2017 at 3:53 pm

  Pozdrav..da li vi nabavljate telefone?Interesuje me novi nokia android tacnije NOKIA 6 … hvala, lp

  • 12 ožujka, 2017 at 3:59 pm

   Ne bavimo se izravnom prodajom uređaja o kojima pišemo. Pozdrav.

  • 12 ožujka, 2017 at 3:59 pm

   Hvala na odgovoru..a imate li podatak kada pomenuti stigu na nase prostore??

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh