Nomu

Upecaj iPhone 7 i Samsung S7 Edge, jer telefoni Nomu stižu u prodaju

Ukoliko pogledate naše objave unazad par dana, vidjet ćete kako smo spominjali Nomu, novog proizvođača u svijetu pametnih telefona.

Uređaji iz njihove ergele su S10, S20 i S30, a u prodaju kreću danas (četvrtak) u osam sati ujutro. Pritom će se nuditi po znatno povoljnijoj cijeni, a ukoliko se uključite u online igru, moći ćete osvojiti zaista vrijedne nagrade.

Obzirom da su im telefoni vodootporni (sva tri posjeduju certifikat IP68), posjetiteljima njihove stranice pružit će se prilika da – pecaju. Online, dakako.

Riječ je o online ribičkoj igri u kojoj ćete moći upecati ne samo spomenute telefone marke Nomu, nego i kremu mobilne telefonije: iPhone 7, iPhone 7 Plus i Samsung Galaxy S7 Edge.
Za detalje je najbolje da posjetite njihovu službenu stranicu.

983893

Iz Nomua kažu kako je vjerojatnost dobitka prilično visoka, a svi zainteresirani imat će priliku odigrati do pet puta. Uvjet za igranje je dijeljenje informacije po društvenim mrežama, što je standardna praksa ovakvih promocija novih proizvoda.

Igra dakle počinje danas (četvrtak, 20.10.) ujutro u 8 sati, a završit će sedam dana kasnije. Za više informacija posjetite službenu stranicu proizvođača ili pak njihovu facebook stranicu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh