Novosti

Ako ste propustili popust na Geekbuyingu, eto puna šaka kupona!

Geekbuying je sve do nedavno imao popuste vezane za svoj peti rođendan, no čini se kako i dalje ima aduta u rukavu. Ovom prilikom su prikupljeni artikli koji donose lijepe popuste putem kupona. U principu svi popularni gadgeti mogu se kupiti uz kuponski popust.

Akcija kao takva počinje danas (19.6.) i traje tjedan dana, dakle do 26.6., dok će na dnevnoj bazi biti raspoloživo 30 kupona – osim želje za kupnjom, trebat ćete biti i dovoljno brza, čini se.

Pametni telefoni past će za 6% ukoliko iskoristite kupon ZLVYEJPT. Laptopi i tableti, također popularna roba, za isti postotak će pojeftiniti ako iskoristite kod SPZXATPX. Istih 6% se odnosi i na dronove (WBOHZYLM), dok će pametni satovi biti jeftiniji za 10% (NNHSIWCZ), pametni kućni uređaji za 11% (SVOUHMTH), elektronika za 10% (XGSRQYUX) – detaljnije pogledajte priloženu sliku ili skočite na stranicu akcije.

>> Pogledaj posebne kuponske popuste na Geekbuyingu <<

Flash Deals

Kao što ime kaže, određeni artikli bit će na flash ponudi u određeno doba. Takva prodaja ide u nekoliko etapa: 19.6., 21.6., 23.6. i 25.6. Danas je na flash ponudi, recimo, Xiaomi Redmi 4A, jeftin i kvalitetan pametni telefon. Tu je i Elephone P8 Mini, novi model respektabilnog proizvođača telefona. Od ostalih gadgeta skrećemo pozornost na laptop Jumper EZbook, temeljen na Intelovom procesoru Apollo Lake i operativnim sustavom Windows.

Hot Deals

Jeftino da jeftinije ne može. Cijene artikala u ovoj kategoriji počinju već od 0,01 dolar i ondje ćete naći (kao što je i inače slučaj s ovakvim akcijama) od potpuno besmislenih proizvoda, do gadgeta za koje se pitate “kako mi to nije prije palo na pamet?”. Prijenosna USB LED svjetiljka košta, primjerice, samo šest i pol kuna (0,99 dolara). U tom ćete razredu naći i danas neizbježne spinnere, bluetooth slušalice, kao i ultra-jeftine pametne telefone.

I neki novi gadgeti su na akciji, iako su tek stigli u trgovinu. Cijenom su uglavnom u srednjem razredu, no može se naići na pokoji biser vrijedan pozornosti. Ne zaboravite kako dio ponude možete kupiti i s europskog skladišta čime izbjegavate namete – ono je, doduše, ponudom skromnije od baze u Kini.

>> Pogledaj posebne kuponske popuste na Geekbuyingu <<

Akcija je tek počela i traje tjedan dana. Ukoliko vam Geekbuyingov trenutni izlog ne odgovara, strpite se jer su promjene redovite. Vjerojatno ćete pronaći nešto adekvatno potrebama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh