Novosti

Ako tražiš dobar smartphone, ovo je ponuda za tebe!

Osim što me pametni telefoni i inače zanimaju, pod zadnje razmišljam o zamjeni mog postojećeg uređaja nekim novim. Nisam nešto vezan uz određeni brend; gledam da se poklopi nekoliko varijabli (dizajn i specifikacije ponajprije), nakon čega ću krenuti u nabavku. Baš iz tog razloga pretražujem internetske trgovine u potrazi za odgovarajućom opcijom, a na stranici Cafago naletio sam na nekoliko zanimljivih uređaja vrijednih pobližeg razmatranja.

Modu zaslona bez rubova prati Maze Alpha, a njegovih 6 inča donosi Full HD rezoluciju. Phabletovska dijagonala zahtijeva odgovarajuću zaštitu, a tu ulogu ispunjava Gorilla Glass 4. Hardverska podloga nimalo ne zaostaje za ekranom, dapače: osmojezgreni Helio P25 goni svoj procesor do maksimalnih 2,5 GHz, a ne štedi se niti 4 GB RAM-a (LPDDR4). Samsungov senzor S5KL8 krije se na stražnjoj strani uređaja, a isporučuje razlučivost od 13 MP. Ako iskoristite kupon MAZE09R originalnu cijenu ($203,28) spustit ćete na 170,98 dolara. Izvrsna prilika traje do 31. ovog mjeseca.

Na flash ponudi našao se LeEco Le S3, pri čemu pripazite da ne odaberete slabiju varijantu (32 GB) jer je skuplja. Le S3 ima vrlo zanimljive komponente: Helio X20, 4 GB radne i 64 GB interne memorije, bateriju kapaciteta 3.000 mAh s podrškom za brzo punjenje i 5,5-inčni ekran u Full HD rezoluciji. Ovaj izvrsni pametni telefon košta tek 132,98 dolara, što je prava bagatela. Pripazite, nema ih još puno!

Posljednji u ovom nabrajanju je ujedno i jedan od najpoželjnijih smartfona uopće: OnePlus 5. Verzija o kojoj se ovdje radi je ona jača, s 8 GB radne memorije i 128 GB interne, a trenutna flash ponuda podrazumijeva cijenu od 539,97 dolara. Specifikacije su poznate: 5,5-inčni Full HD ekran, Snapdragon 835 koji će ispeglati doslovno sve na što naleti, dvostruka stražnja kamera koja je među najboljima u mobilnoj telefoniji te 3.300 mAh baterija s Dash Charge funkcijom. Ponuda je tek krenula i trajat će dok se ne rasproda raspoloživa količina.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh