Novosti

Donosimo romantično povoljnu ponudu telefona za Valentinovo

Svaki iole spomena vrijedan praznik dobar je povod za sniženje cijena, što kupci jako vole. Konkurencija je oštra, pa smo postali jako izbirljivi.

S tim na umu Gearbest je ponudio nekoliko vrlo kvalitetnih telefona po sniženim cijenama, a mi ćemo izabrati par njih i predstaviti vam ih.

Na europskom skladištu (dakle bez poreza i carinskih troškova) nalazi se ZenFone 3, odlični Asusov model s osmojezgrenim Snapdragonom 625 i 4 GB radne memorije. Osim odličnih specifikacija, odlikuje se još upečatljivim dizajnom i lijepom plavom bojom. S redovnih 400 cijena je spuštena na 369,99 dolara.

Telefon kojeg baš i nismo spominjali, ali svakako zaslužuje pozornost je Elephone P9000. Pokreće ga osmojezgreni Helio P10 čije jezgre rade na 2 GHz, a tu su još 4 GB radne i 32 GB interne memorije. Vaš će biti za 192,99 dolara, također s europskog skladišta.

Iz hongkoškog skladišta možete naručiti sjajni Huawei Honor 8 (govorimo o globalnoj verziji, dakako). Ovi su se telefoni tako dobro prodavali, da ih je Huawei odlučio izdvojiti u posebnu poslovnu diviziju. Čipset Kirin 950 jamac je odličnih performansi, a još valja spomenuti odlične kamere i sjajnu završnu obradu. Cijena mu je 369,99 dolara.

Ondje ćete naći još niz telefona – neki su na EU skladištu – po nižim cijenama no inače, pa preporučamo da provjerite cjelokupan asortiman prije no akcija prođe.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh