Doogee

Doogee F3 je prekrasan dual-sim mobitel s 2.5D staklom

doogee-f3-1

Doogee je dosta poznata Kineska tvrtka za mobitele gdje možemo vidjeti da u posljednje vrijeme žestoko napadaju mobilno tržište. Eto unutar mjesec danas su predstavili dva nova modela gdje ću u ovom članku pretežito pisati o modelu pod imenom Doogee F3 koji je prvenstveno povoljan a istovremeno i vrlo lijep. Također će biti interesantan mnogima jer ćete imati veliki izbor poklopaca uključujući i od bambusa koji izgleda vrlo lijepa.

doogee-f3-5

Doogee F3 ima 5 inčni zaslon koji ima 2.5D staklo te kućište će imati metalni okvir koji svakako daje dodatno premium osjećaj. Dok kada je u pitanju hardver, F3 će imati sasvim dobar hardver kao što je četverojezgreni procesor brzine 1.5GHz. Ali ono što je doista najzanimljivije je da ćete imati mogućnost odabira koliko RAM memorije želite između 1 do 4GB RAM-a.

Ako niste primijetili Doogee F3 će imati 1mm bezel što je doista impresivno za ovaj cjenovni rang. Trenutno ova kineska kompanija razmišlja dali će koristiti Sony IMX214 ili Samsung ISOCELL senzor za glavnu kameru. Isto tako će imati bateriju s velikim kapacitetom od 3150mAh. Sve u svemu zvuči super i za više informacija možete posjetiti službenu stranicu.

doogee-f3-2

1 Komentar

1 Komentar

  1. Pingback: Doogee S6000 je Xiaomi Mi Note klon sa 6000mAh baterijom

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh