Novosti

Geekbuyingova proljetna promocija mobitela – bacite oko!

Trgovina GeekBuying otvorila je proljetnu promociju mobitela. Ponuda se ažurira dnevno i, premda nisu svi modeli zastupljeni ovdje prezentirani i s najnižim cijenima, mnogi od njih jesu, a i selekcija je prilično dobra.

Prva dva uređaja istaknuta na dnevnoj ponudi oba pripadaju Xiaomiju. Prodaja Xiaomija Mi 6 obilježena je izvanrednim početnim uspjehom, a cijena mu je u odnosu na travanj 2017. godine, kada je koštao oko 420 dolara (u datoj konfiguraciji s 64GB ROM-a i staklom na poleđini) u sklopu ove ponude pala za 40 dolara. Xiaomi Mi A1 je znao biti i jeftiniji od ovdje ponuđene cijene, pa bi za kupovinu tog uređaja bilo bolje pričekati da cijena ponovno padne.

Među novim proizvodima nalazi se i Ulefone Power 3S s vrlo pristupačnom cijenom. Ovaj mobitel izašao je prije mjesec dana a da prethodno nije bilo nikakve najave ni promidžbe. Riječ je o neznatno slabijoj inačici uspješnog modela Power 3, i u omjeru cijene i kvalitete ovaj uređaj svakako je jedan od bolje odmjerenih.

Tu su još i Blackview BV9000 Pro i BV9000. Riječ je o istom modelu s kapacitetom memorije kao jedinom razlikom, pa tako Pro inačica donosi 6GB+128GB, a BV9000 ima manji kapacitet od 4GB+64GB. No, čini se da je Blackview shvatio kako takva razlika ne može opravdati razliku u cijeni, pa su u siječnju 2018. podigli rezoluciju zaslona Bv9000 Pro modela na Full HD. BV9000 Pro sada je dostupan na GeekBuyingu za 289,99 dolara.

Oukitel U18 se prodaje prilično dobro za 179,99 dolara, no to nije najniža cijena koju je imao. Riječ je o modelu koji imitira iPhone X te također ima tehnologiju prepoznavanja lica za otključavanje uređaja. Memorijski kapacitet mu je velik (4GB+64GB), no maksimalni takt jezgri procesora ne ide iznad 1,5GHz (MT6750T). Ipak, ima kvalitetnu stražnju kameru i 5,85-inčni zaslon s HD+ rezolucijom, pa se može reći da se radi o dobro izvaganom modelu.

U ovoj promociji zastupljeno je dvadesetak kineskih brendova, i velika je šansa da ćete pronaći ono što tražite, stoga bacite oko, mogli biste naletjeti na nižu cijenu traženog uređaja.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh