Novosti

Još informacija o OUKITEL K8 – 6″ FHD+ display i 5Ah baterija!

Od kada je Apple izbacio iPhone X, ekran sa zubom je postao dio nove mode na tržištu. Mnogo proizvođača je počelo koristiti taj dizajn kako bi imali veću iskoristivu površinu. Naravno, mnogo ljudi još preferira klasični stil ekrana sa ravnim rubovima. OUKITEL K8 je telefon koji nema zub na ekranu, ali opet izgleda svježe i moderno. OUKITEL je izbacio informacije o njihovom novom telefonu K8 koji kombinira veliku 5000mAh bateriju i elegantan dizajn.

OUKITEL K8 će imati 6″ FHD+ ekran sa 18:9 omjerom. Zahvaljujući tehnologiji bezrubnih ekrana, K8 će imati 82.4% screen-to-body omjer! K8 će isto koristiti vrhunski AUO LCD i Asahi staklo iz Japana za protekciju ekrana. Kao i K7, K8 će isto koristiti toplije obojani LCD kako bi zaštitio vaše oči od plavičastog LED svjetla pozadinskog osvjetljenja. Sve ove tehnologije omogućuju odličan izgled i rad ekrana. K8 će isto dobiti trobojno LED svjetlo na vrhu za notifikacije. Srećom, nisu makli 3.5mm konektor, pa za one koji ne žele trošiti na nove slušalice – ovo su dobre vijesti. U videu možete pogledati još detalja o ovome telefonu.

Od straga, K8 ima elegantni ergonomi dizajn koji stane u ruku savršeno. K8 koristi poli-karbonizirani materijal za poklopac od baterije, ali zbog 3 sloja boje skupa sa još jednim slojem UV celuloidne boje, K8 ima metallic sjaj i držati će vaš mobitel čist od otisaka prstiju i znoja. U sredini gornjeg djela od straga imamo dual-lens kameru i čitač otisaka prstiju. Glavna stražnja kamera K8ice ima 13MP Sony senzor bez interpolacije. OUKITEL tvrdi, K8 podržava otključavanje otiskom prsta i vašim licem za brže i sigurnije otključavanje.

Sa velikom baterijom, jednostavnim i elegantnim dizajnom, velikim ekranom visoke rezolucije, metallic sjajem iza, 3.5mm konektorom, Sony 13MP glavnom kamerom, otključavanjem pomoću prsta i lica, OUKITEL K8 je pametni telefon koji pazi na svaki detalj kako bi osigurao optimalno iskustvo. OUKITEL K8 izlazi krajem Srpnja, nadamo se da ćemo do tada saznati još zanimljivih informacija.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh