Novosti

Kineska kompanija XiaoLajiao izlazi na svjetsko tržište s mobilnim brendom iLA

Kineska kompanija XiaoLajiao proizvodi smartfone od 2012. godine. U proteklih pet godina uspjeli su, kako kažu, od malog proizvođača narasti do veličina koje se mogu mjeriti s Huaweijem, ili pak Xiaomijem, no taj dio vjerojatno ulazi i u njihovu strategiju za 2018. godinu kao tekući projekt. Kolokvijalno, može se čuti da se XiaoLajiao naziva i Little Pepper ili Chilli, odnosno na taj su način učinili svoje ime pristupačnijim govornicima engleskog. Pokušajte samo pogledati ovaj video i odoljeti entuzijazmu:

Nije lak posao. 🙂 Bacili su mi smješak na lice, a zadovoljstvo je bilo pročitati i da surađuju s Mediatekom i Qualcommom, sigurno po pitanju procesorskih snaga.

XiaoLajiao se dosad bavio pretežito kineskim tržištem, i svoje kampanje usmjeravao ka kupcima unutar nacionalnih granica. Tako da možemo reći da su svakako novitet za bijeli svijet, prema kojem su se otvorili krajem 2015. godine, pa se probijaju, i bit će užitak pratiti domete njihove uspješnosti. Za sad, objavili su kako nastavljaju s dosadašnjim serijama proizvodnje, poput serija XiaoLajiao (Little Pepper) i HongLajiao (Red Pepper) – smartfoni za koje ćemo još čuti su nadolazeći modeli iz prve serije, S11 i V11.

Tijekom ove godine zaposlenici su putovali diljem svijeta i posjećivali brojne svjetske izložbe mobilnih tehnologija te prezentirali proizvode svoje kompanije, s nazivom brenda iLA.

MWC 2017 u Barceloni

Na stranicama brenda za sad su predstavljena dva smartfona, S1 i D1, od kojih prvi zvuči kao zanimljiva zvjerka s dobro odmjerenim setom specifikacija, a D1 je jedinica iz niskobudžetnog segmenta.

D1

Osim navedenih, Little Pepper nagovijestio je i smartfon iLA X, što neodoljivo zvuči kao da će se uhvatiti pokušaja da što vjernije iskopiraju iPhone X.

Više informacija uskoro! iLA ima i svoju Facebook stranicu na kojoj nestrpljivi mogu otkriti više informacija.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh