Novosti

Koolnee K1 prekrasan je telefon sa zamamnim specifikacijama

Unazad par mjeseci pojavio se novi dizajnerski smjer među kineskim proizvođačima pametnih telefonima: svi prave uređaje bez rubova ekrana. Ovo “bez rubova” valja uzeti sa zrnom soli, jer niti jedan zapravo nije u potpunosti bez rubova. Svejedno su maksimalno stanjeni i kao takvi jako lijepo izgledaju. Jedan koji se čini lijepim izborom jest Koolnee K1 – trenutno se na Tomtopu prodaje za 154,99 dolara pa pogledajmo što se za to dobije.

Vrlo upečatljivi dizajn temelji se na njegovu ekranu. Dijagonala mu je 6,01 inča i u Full HD+ rezoluciji je (2.160×1.080 točaka). Impresivan prikaz upotpunjen je, čini se, vrlo sposobnom selfie kamerom razlučivosti 8 megapiksela. Lijepo je vidjeti kako su i selfie kamere sve kvalitetnije, pa je 8 MP već postao standard.

Na leđima je već standardna dualna konfiguracija, koju predvodi primarni senzor od 16 megapiksela. Sekundira mu drugi s 2 MP, što u konačnici daje kvalitetnu fotku i – ukoliko to želite – bokeh efekt sličan profi fotoaparatima. Poleđina uređaja također je vrlo lijepo oblikovana, upotpunjujući vizualni doživljaj.

Baterija ispod metalnog poklopca je fiksna, a kapacitet joj je 3.190 mAh. Njena je funkcija napajati energijom Mediatekov čipset MT6750T, čijih osam jezgara dostiže radni takt od 1,5 GHz. Radna memorija na visokoj je razini: 4 GB RAM-a osigurat će nesmetan i fluidan rad, dok je 64 GB skladišnog prostora već djelomično zauzeto s Googleovim OS-om Android 7.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Tomtopu

U paketu ćete – uz sam telefon – dobiti još punjač, USB kabel, iglu za otvaranje SIM ladice, silikonsku masku, zaštitu za ekran te korisničke upute.

Tražili ste:

  • Koolnee K1 recenzija (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh