Novosti

Mlais MX, 2GB RAM-a, 4G LTE, 4800mAh baterija za manje od 800kn

mlaismx

Mlais je Kineska kompanija koja iz dana u dan raste na mobilnom tržištu. Pa su tako prije neki dan pustili u prodaju vrlo zanimljiv i jeftin dual-sim mobitel pod imenom Mlais MX. Koji će svakako biti zanimljiv svima jer osim vrlo dobrog hardvera i lijepog dizajna, ima vrlo jaku izmjenjivu bateriju kapaciteta 4800mAh.

Informacije za popust

Kao i do sada pa tako i u ovom slučaju pripremio sam za vas kupon: MXGB koji dodatno snizuje cijenu te u konačnici akcijska cijena iznosi svega $109.99 što je svakako povoljno. I ako se odlučite možete ga kupiti u ovoj kineskoj trgovini.

mlais

Govoreći o hardveru Mlais MX ima 64 bitni procesor, 2GB RAM-a i 16GB memorije za pohranu podataka. Također ima sve najnovije funkcije poput podrške za 4G LTE mrežu gdje uočavam da podržava sve frekvencije koje se koriste u Hrvatskoj.

I za kraj ali ništa manje bitno riječ je o bateriji koja ima veliki kapacitet 4800 mAh i još ktome je izmjenjiva. Što je doista impresivno u mojem osobnom mišljenju, te prema navodima proizvođača baterija pruža autonomiju od nekoliko dana pri žestokom korištenju. Stoga ako vas Mlais MX interesira svakako posjetite gornji link da možete saznati još više informacija i kako ga možete kupiti jednostavno.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh