Novosti

Mobiteli u trendu: Xiaomi Redmi 5 Plus je među najtraženijima

Donosimo vam listu najtraženijih mobitela u proteklom tjednu. U samom vrhu nije bilo velikih promjena, ali se među najboljih 10 našlo i nekoliko novih smartfona.

Kada neki novi uređaj bude predstavljen javnosti, i pritom bude pušten u slobodnu prodaju, on vrlo brzo postane tražen na internetu. Jasno je i zašto – mnoge sigurno zanimaju specifikacije tog uređaja, kao i njegova cijena. Xiaomi Redmi 5 Plus još nije pušten u prodaju (što se očekuje uskoro, njegove specifikacije dostupne su javnosti), a uređaj je već sada vrlo tražen među kupcima.

Vodeći dvojac na listi najtraženijih mobitela prošlog tjedna ostao je isti; Oppo F5 zadržao je lidersku poziciju i sedmi tjedan u nizu, Samsung Galaxy J7 Pro zadržao je srebro, dok je prijestolje upotpunio Xiaomi Redmi Note 5, čiju poziciju od tjedna prije je uzeo Xiaomi Mi A1. Upravo između njih smjestio se prvi debitant na ovoj listi, Xiaomi Redmi 5 Plus.

Drugi dio tablice predvodi još jedan debitant, Huawei Honor 7X, mobitel koji je početkom mjeseca predstavljen i pušten u prodaju. Ispod njega nalazi se OnePlus 5T, osmu i devetu poziciju drže Apple iPhone X i Samsung Galaxy Note8, dok je posljednju poziciju zadržao Huawei Mate 10 Pro.

Najpopularniji mobiteli 49. tjedna:

 1. Oppo F5 (1.)
 2. Samsung Galaxy J7 Pro (2.)
 3. Xiaomi Redmi Note 5 (5.)
 4. Xiaomi Redmi Note 5 (-)
 5. Xiaomi Mi A1 (4.)
 6. Huawei Honor 7X (-)
 7. OnePlus 5T (3.)
 8. Apple iPhone X (6.)
 9. Samsung Galaxy Note8 (7.)
 10. Huawei Mate 10 Pro (10.)

Tražili ste:

 • xiaomi redmi 5 plus cijena (8)
 • m i redmi 4 prije (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh