Novosti

Oppo F5 na silazi s vrha: Najtraženiji mobiteli prošlog tjedna

Kao i mnogo puta do sada, donosimo vam tjedni poredak po broju upita za određene modele pametnih telefona, čime određujemo koji su trenutno najtraženiji telefoni u svijetu. Oppo F5 zadržao je vodeću poziciju i šesti tjedan u nizu, čime je potvrdio veliki interes i popularnost. Zasluženo?

Od kako je predstavljen javnosti, Oppo F5 ne prestaje biti zanimljiv korisnicima diljem svijeta. Prije šest tjedana zauzeo je prvu poziciju po broju upita, a iz tjedana u tjedan uspješno brani lidersku poziciju. Drugi se mijenjaju, ali on se jednostavno ne da. Jednom je slučajno, dva puta se može dogoditi, no tri i više već je konstanta.

Drugu poziciju preuzeo je Samsung Galaxy J7 Pro, čiju “broncu” je dobio OnePlus 5T. Četvrtu poziciju zadržao je Xiaomi Mi A1, a završnih pet zatvorio je još jedan model istog proizvođača, Xiaomi Redmi Note 5, za kojim se interes znatno povećao u usporedbi s tjednom ranije (s desete na petu poziciju).

Nastavak liste ostao je isti, jedino što su se svi pomaknuli za poziciju ispod slijedom spomenutog skoka Xiaomija, a jedino novo “lice” na listi je Huawei Mate 10 Pro, koji je zauzeo posljednju poziciju.

Najpopularniji mobiteli 48. tjedna:

  1. Oppo F5 (1.)
  2. Samsung Galaxy J7 Pro (3.)
  3. OnePlus 5T (2.)
  4. Xiaomi Mi A1 (4.)
  5. Xiaomi Redmi Note 5 (10.)
  6. Apple iPhone X (5.)
  7. Samsung Galaxy Note8 (6.)
  8. Samsung Galaxy S8 (7.)
  9. Xiaomi Redmi 4 (4X) (8.)
  10. Huawei Mate 10 Pro (-)

Napomena: U zagradi je navedena pozicija na kojoj se mobitel nalazio tjedan dana ranije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh