Novosti

OUKITEL izbacio K8 promo video!

OUKITEL je objavio video koji pokazuje još informacija o fantastičnom novog pametnom telefonu “K8” s elegantnim dizajnom. Slijedom prošlih modela u seriji “K”, K8 dolazi s velikom baterijom od 5000mAh, lijepim dizajnom, Sony 13MP kamerom, 6 inčnim AUO FHD+ velikim zaslonom i 4GB RAM-a s 64GB ROM-a.

K8 nije značajan uređaj sa specifikacijama koje su van ovoga svijeta, ali kombinira najpopularnije značajke današnjih pametnih telefona. Pruža masivnu 5000mAh bateriju kao i drugi pametni telefoni iz “K” obitelji OUKITEL-a, što je dovoljno snage za 1-2 dana korištenja ako ne i više. K8 ima 6 inčni FHD+ AUO zaslon i Asahi Japansko staklo. Tu je isto i LED svjetlo pored prednje kamere će vas obavijestiti o novim porukama. Stražnji poklopac ima polivinilirani materijal, ali dodan je još jedan sloj transparentnog premaza što mu daje metalnu teksturu i odbija mast od prstiju. Otključavanje pomoću otiska prsta i ID licem mogu se istodobno koristiti za dvostruku zaštitu.

K8-icu gura prilično snažni MT6750T osmojezgreni čipset s 4GB RAM i 64GB ROM. K8 će podržavati 256GB proširive memorije pomoću SD kartice, ali podržava i velike tvrde diskove za pohranu preko USB OTG. Po pitanju telefonije, K8 omogućuje dvostruki nano SIM ili jednu nano SIM karticu s SD karticom u drugom slotu.

Više testiranja baterije i drugih aspekta K8 su u tijeku, pa pogledajte njihovu glavnu web stranicu za više o ovome telefonu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh