LG

Sljedeći Google Nexus će biti HTC ili LG

Nexus linija pametnih mobitela je ekskluzivni Google proizvod i do sada smo imali prilike vidjeti 2 takva telefona – Google Nexus One i Google Nexus S. Internetom kruže informacije da se sprema i treći proizvod iz Nexus linije koji je trenutno u fazi testiranja.

Trenutno nije dostupno puno informacija, osim slike sa portala TechHog.com. Slika je generičkog dizajna i ne otkriva puno, osim da smartphone liči na HTC-ov proizvod zbog nedostatka gumbova za menu/home/back/search. S obzirom da je riječ o Googleovom telefonu, biti će pogonjen Ice Cream Sandwich verzijom Androida.

Izvor informacija je navodno programer iz Googlea. Osim slika, spomenuo je da će telefon imati “nevjerojatne specifikacije”. Uz posljednju, zasad nedostupnu, inačicu Androida, treći Nexus će imati podršku za HDPA+. U početku će telefon biti namijenjen isključivo za američku Sprint mrežu. Uz sve ovo, potvrđena je prednja kamera za video pozive, a uređaj bi svjetlo dana trebao ugledati u prosincu ove godine, u vrijeme izlaska Ice Cream Sandwicha.

To je sve što znamo o specifikacijama. Ime trećeg Nexusa nije poznato. Nexus linija je namijenjena najnovijoj verziji softvera i time predstavlja platformu programerima za testiranje. Početni Nexus One je nalikovao HTC Desireu, a Nexus S je imao brata blizanca u obliku Galaxy S. Sličan slučaj će biti sa trećim Nexusom.

Glasine navode da će HTC ili LG proizvoditi ovaj telefon.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh