Huawei

Sudar titana na Gearbestu: opaki popusti za Xiaomi Mi Max 2, Xiaomi Mi A1 i Huawei Honor 9 (KUPONI)

Gearbest se raspištoljio za vikend – ponuda koju je otvorio za Crni petak na svojim stranicama vrvi od kvalitetnih i zanimljivih proizvoda, i ako ste planirali pakirati kakvu elektroniku za Božić, nikako nemojte propustiti njihove stranice. A ja danas želim suziti priču i otvoriti natjecanje između triju smartfona – Gearbest nam je poslao kupone za top proizvode, dakle radi se o odličnoj prilici da ugrabite jedan po svojoj mjeri i budete potpuno zadovoljni.

Xiaomi Mi Max 2 impresionirat će prvenstveno dimenzijama svog zaslona, koji se proteže kroz 6,4 inča, i oni koji su u potrazi za smartfonom s velikim zaslonom vrlo vjerojatno su već nabasali na Mi Max 2. Uz izvrsni Snapdragon 625 i s memorijom u kombinaciji 4+64GB, nema brige oko performansa ove Xiaomijeve zvjerke. Teško je pogriješiti s Xiaomijem, čije se prodajne brojke vrtoglavo penju sa svakim modelom. Pogriješiti možete jedino s terminom u kojem ga kupujete. Mi Max 2 je u srpnju bio kod nas na recenziji, i prošao je vrlo dobro, iako je u tom periodu koštao 229,99 dolara (u svibnju je koštao više od 400 dolara, oko 2 i pol tisuće kuna). Cijena koju sada možete iskoristiti, ako unesete kupon kod BFridayGB03, iznosi 199,99 dolara. Kuponi su u ograničenom broju, stoga ne čekajte dugo, ova prilika se ne propušta. Ili ima nešto bolje?

>> Xiaomi Mi Max 2 za $199,99 (kupon: BFridayGB03)

Xiaomi Mi A1 smo jučer otpakirali, i izgleda izvrsno. Prvi put smo o njemu pisali u rujnu, a cijena mu se dosad nije spuštala ovako nisko. U Xiaomiju zaista ne štede gdje ne treba, pa i ovaj ljepotan s 5,5-inčnim zaslonom dolazi uz jaki Snapdragon 625 procesor i jednakom memorijskom kombinacijom kao i Mi Max 2 (4+64GB). Dva senzora stražnje kamere donose rezoluciju 12+12MP, i sigurno donose izvanredne rezultate. Odličan odabir za one koji preferiraju manji uređaj, ali i glatke performanse.

>> Xiaomi Mi A1 za $199,99 (kupon: BFridayGB04)


I da ne bude sve u bojama Xiaomijeve palete, tu je i treći natjecatelj, nije teško pogoditi koji – Huawei Honor 9, ulaštena zvjerka koju pogoni Kirin 960, Huaweijev vlastiti čipset. U ulašteno kućište smjestio se 5,1-inčni zaslon, dakle kompaktni mali uređaj velikih snaga, moćan i po memorijskom kapacitetu, koji je i ovdje isti – 4GB za radnu memoriju, 64GB za internu. Dvostruka kamera donosi rezoluciju 12+12MP. I njemu je cijena svojevremeno prelazila 400 dolara, a sada ga uz kupon BFridayGB05 možete naručiti na Gearbestu za 311,11 dolara.

>> Huawei Honor 9 za $311,11 (kupon: BFridayGB05)

Tri top smartfona po vrlo povoljnim cijenama – koji ćete odabrati?

Tražili ste:

  • xiaomi mi a1 rasprodaja (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh