Novosti

T-Mobile počinje nuditi neograničene besplatne pozive i poruke

T-Mobile je objavio svoj novi $40 Simple Starter plan koji obećava neograničene razgovore, poruke i 500MB podataka pri visokoj brzini. Ključna točka prodaje novog plana, koji cilja na nisku količinu bežičnih usluga, je ta da nema plaćanja prekoračenja jer, pa, neće biti prekoračenja podataka. Kada god premašite kapacitet podataka od 500MB, dobit ćete upit da kupite dnevni ili tjedni prijelaz, ili kupite jedan od operaterovih Simple Choice planova.

Svi glavni operateri su počeli ciljati na korisnike as budžetom tijekom nekoliko proteklih mjeseci. Verizon je nedavno objavio Više Svega plan koji omogućuje više podataka, 25GB prostora za spremanje, i neograničene poruke prema svima.

Sa svojim novim planom, T-Mobile ne pokušava samo zadržati postojeće korisnike nego se također nada da bi mogao privući nove. Tvrtka je također rekla da će platiti naknadu za raniji prekid ugovora za sve one koji dolaze od drugih operatera. S ovim planom koji nam dolazi u Nedjelju, također se kvalificira za nultu stopu interesnih financija kao i nova nadogradnja Jumpa od strane operatera.

Simple Starter plan, ipak, ima nekoliko ograničenja. Na primjer, ne može biti vezan s obiteljskim planom, i također ne donosi nekoliko dodatnih opcija poput globalnog roaminga ili međunarodnih poruka

T-Mobileov izvršni direktor John Legere rekao je da će tvrtka otkriti više detalja u iduća dva dana.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh