Novosti

Telefon s 3 GB RAM-a na akciji za 630 kuna

Na Tomtopu je upravo osvanuo telefon vrlo zanimljivih specifikacija i privlačne cijene. Uređaj s 3 GB RAM-a nudi se, naime, za samo 89,99 dolara, a cijenu možete i dodatno spustiti za 5 dolara s kuponom 5GEOTEL.

Geotel Note 4, model i brand o kojem do sada nismo rekli niti riječ, trenutno je na flash prodaji ondje. Na raspolaganju je 200 komada (120 plavih, 80 zlatnih), što je ugodan odmak od standardne crno/bijele kompozicije.

Ugodna mu je i konfiguracija: ekran dijagonale 5,5 inča koji daje HD prikaz (1.280×720 p). Kamere su mu nešto slabije: primarna daje razlučivost od 8 megapiksela, što je ispod standarda danas. Ruku na srce, i oni mobiteli s kamerom od 13 megapiksela znaju dati kilave fotografije, pa u ovom slučaju ne treba biti pretjerano kritičan.

Baterija mu je fiksna, kapaciteta 3.200 mAh, a valja joj napajati Mediatekov čipset MT6737 s četverojezgrenim procesorom i grafikom Mali-T720.

Ono čime se ovaj telefon ističe u gomili sličnih telefona ovog cjenovnog razreda jest 3 GB radne memorije (standard je za trećinu manje). One za pohranu ima 16 GB i na njoj ćete zateći Android 6.0 Marshmallow; nismo našli info o mogućoj nadogradnji na 7.0 Nougat, no kako praktički svi proizvođači svoje telefone polako nadograđuju na novi OS, moguće je da će i Geotel Note 4 zadesiti ista sudbina.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj <<

Još bismo se dotakli dizajna: sudeći po priloženim fotkama, čini se kao kopija Asusova modela Zenfone 3. Kinezi su prije kopirali zapadnjake; sad su počeli kopirati sami sebe.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh