Novosti

Zanimaju li te popusti? Crni petak je stigao!

Zahuktao se studeni, mjesec u kojem su neki od najvećih kineskih blagdana i prodajnih akcija. Crni petak je, recimo, dan koji se u cijelom svijetu obilježava s krupnim popustima na (uglavnom) elektroniku. 24. ovog mjeseca baš je taj dan, pa smo zavirili na Gearbest i pogledali čega se on sjetio ponuditi na taj dan.

Black Friday na Gearbestu

Već je običaj da se ovakva akcija rastegne na nekoliko dana i u nekoliko faza. Konkretno ova počinje 20.11. kada je na rasporedu Warm-up phase. Zagrijavanje će trajati do 23.11., nakon čega slijedi glavni događaj od kojeg se očekuju pravi popusti. Slijedi Cyber Monday s dodatnom ponudom raznovrsnih artikala, a taj će potrajati sve do 4.12. – cijela će promocija, dakle, trajati puna dva tjedna. Postoji nekoliko načina kako pronaći najbolje ponude tijekom tih dana, pa evo savjeta kako proći jeftinije.

>> Pretraži što donosi Crni petak!

Lucky Draw (traje od 20.11. do 4.12.) je igra u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade – potrebno je tek malo sreće. Valja vam se prijaviti na Gearbest račun i u tri pokušaja (toliko je dozvoljeno dnevno) se domoći kakvog zgodnog gadgeta. Nije teško, igra funkcionira po principu Black Jacka. Kad ispucate pružene tri prilike, možete podijeliti akciju na nekoj od društvenih mreža, čime ćete dobiti priliku za novih 5 pokušaja. Isto tako, ako na raspolaganju imate štogod GB bodova, njima možete kupiti dodatne pokušaje (jedan košta 20 bodova).

Dašak Game of Thrones donijet će igra Price Slayers (traje od 20.11. do 4.12.). Za početak igre potrebno je izabrati zmaja (ni manje, ni više), kojim ćete se boriti protiv suparnika. Cilj igre je skupiti što više snage za napad. Nju ćete pak akumulirati tako što ćete pozvati prijatelje – što ih više skupiš, veća će ti biti moć. U slučaju trijumfa, dobit ćeš jedan nasumični poklon iz škrinje s blagom (to je zapravo popis niže na stranici).

Monster Flash Sales sve sadržava u svome imenu. Određeni artikli će u određeno doba dana biti po ekstremno niskim cijenama. Kao što obično biva, takvih gadgeta neće biti puno raspoloživih, pa treba imati i malo sreće. Sličan princip ima i Brands Super Sale, gdje će svakog dana izabrani brandovi imati posebne popuste i akcije.

Sjećate li se Lucky Bags? SVaka velika promotivna akcija na Gearbestu ih ima. Riječ je o vrlo jednostavnom i generalno isplativom načinu prikupljanja gadgeta. U svakoj se vreći, naime, nalaze pokloni čija vrijednost nadmašuje cijenu vreće. Kupnja takve vreće je zapravo isplativi rulet: dobit ćete vredniji uređaj nego što košta, ali ni u kom slučaju ne možete znati što ste odabrali dok ga ne kupite.

Cool add-ons je zapravo poznata akcija na Gearbestu. Za svaku kupnju iznad 60 dolara pruža se prilika za kupnju kakvog zgodnog dodatka za samo 0,99 dolara. Ako je pak u pitanju više od stotinu zelenih novčanica, raste i vrijednost dodatka na 5,99 dolara. Svakako proučite kako dodati takav gadget prilikom kupnje.

>> Pretraži što donosi Crni petak!

Možda je Dan samaca tek minuo a Crni petak se tek nazire, ali na Gearbestu su već spremni i za Božić. Uzimajući u obzir udaljenost Kine od potrošača u Europi i Sjevernoj Americi, nije ni čuditi se. Kad su već pokloni u igri, nešto zgodno možete naći i u odjeljku s vaučerima. Mega Vouchers donosi prigodna sniženja po principu 10 dolara popusta na 50 potrošenih, 30 dolara popusta na 150 potrošenih odnosno 50 dolara popusta na 300 dolara koje ste potrošili.

I za kraj još riječ-dvije o popustima po kategorijama: mobiteli, razna elektronika, pametni uređaji za kuću te isto tako pametni uređaji za vanjske aktivnosti (ne zaboravimo i modu) sniženi su za jako lijepe postotke (Mi Note 3 je, recimo, 50 dolara jeftiniji nego inače). Pročešljaj Crni petak!

Tražili ste:

  • crni petak (8)
  • crni petak popusti (4)
  • t mobile crni petak (2)
  • crni petak popusti 2017 (2)
  • crni petak je (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

ZTE
Vrh