OnePlus

Ovako će izgledati OnePlus 6T!

Danas su sa svih strana počeli pljuštati renderi OnePlus 6T, pa nema smisla da i mi propustimo priliku objaviti ih.

>> RECENZIJA: OnePlus 5T

Odmah na prvu primijeti se sličnost s Oppo R17, što nije za čuditi. OnePlus i Oppo pripadaju istome vlasniku, koji kopiranjem dizajna reže troškove. Kao što možete vidjeti, onaj (ne)voljeni zub na vrhu ekrana prilično je stanjen u odnosu za OnePlus 6.

Ekran je doživio daljnje stanjenje rubova, koji su sada gotovo pa nepostojeći. Uklanjanje ulaza za slušalice krupna je promjena i odmak od dosadašnje krute politike po tom pitanju. OnePlus se, naime, još prošle godine zaklinjao kako ne planira dirati u taj priključak do daljnjega. Eto koliko im je obećanje potrajalo.

S druge strane, micanje 3,5 mm ulaza oslobodilo je dovoljno prostora u unutrašnjosti za veću bateriju. OnePlus 6T tako će imati za 400 mAh veću bateriju negoli je to bio slučaj s OP6, dakle punih 3.700 mAh. Ostale karakteristike su gotovo istovjetne prethodniku.

Još nema službenog datuma izlaska, ali vjerojatno nećemo još dugo čekati. Nagađa se da će to biti oko 17. sljedećeg mjeseca, pa ako ste u potrazi za isplativim flagshipima, eto razloga za čekanje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh