OnePlus

Procurila fotka za OnePlus 6, pogodi što ima na vrhu ekrana!

Već se neko vrijeme na netu pojavljuju informacije o OnePlus 6, koje uglavnom distribuira matična mu kompanija. Sad nam evo i slike na kojoj se vidi cijela prednja strana uređaja.

OnePlus je premium brand kompanije kojoj pripadaju još dva velika proizvođača, Oppo i Vivo. Čest je slučaj da međusobno dijele tehnologiju kako bi se srezali troškovi, pa tako, recimo, OnePlus 5T kojeg smo nedavno recenzirali koristi Oppovu tehnologiju brzog punjenja Dash Charge.

I u ovom slučaju se malo posuđivalo, pa je prednji panel praktički isti kao na modelu Oppo R15 koji je pak bezočna kopija – triput pogađajte – iPhonea X i njegovog zuba. Rugali smo se takvom dizajnu, a mi baš jedan takav mobitel neki dan recenzirali.

‘Ajmo se ostaviti dizajna, zbog kojeg su neki već izjavili kako preskaču ovaj model OnePlusa. Skočit ćemo na hardver, koji je s najgornje police. Sve se zapravo vidi na priloženoj fotki, jer je OnePlus 6 uslikan u trenutku kad je aplikacija AIDA64 pokazala popis hardvera.

Očekivano, pokreće ga brutalni Snapdragon 845 kojeg će pratiti dvije varijante memorije, 6 odnosno 8 GB. Zaslon će narasti na 6,28 inča (pa dokle će rasti?) u FHD+ rezoluciji. I dalje ostaje 3,5 mm ulaz za slušalice, za kojeg je OnePlus rekao da ga se ne odriče pa kud puklo.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh