Oukitel

Bliži se izlazak na tržište: Oukitel U22 Hands-on video

Oukitel, dojma smo, izbaci novi model pametnog telefona čim mine pretprodaja prethodnog. Inflacija njihovih mobitela nastavlja se s uređajem U22, kojem je najjači adut set od čak dva para kamera.

Do sada smo vidjeli fotografije, a sad se kompanija odlučila objaviti i video u kojem se U22 može malo konkretnije pogledati. Njegov 5,5-inčni zaslon je, čini se, s 2,5D efektom. Budući da će biti jeftin (riječ je o 3G modelu), rezolucija mu vjerojatno neće biti Full HD. Operativni sustav bit će Android 7.0 i to originalni, bez ikakvih intervencija, mada će kupcima biti na raspoaganju opcija da uključe tradicionalno Oukitelovo ruho, na koje su navikli oni koji imaju takve telefone.

Zanimljivo, baterija je povećana: s najavljenog kapaciteta od 2.500 mAh skočilo se na 2.700 mAh. Zapravo, šteta je što baterija nije još jača – jeftini uređaji obično nemaju kvalitetno optimiziranu potrošnju pa ionako tanku bateriju iscijede prilično brzo.

U22, vidi se u videu, ima i senzor otiska prsta. Bit će zanimljivo čuti iskustva budućih korisnika, jer Oukitel ima naviku kopirati komponente s jednog telefona na drugi. Moguće je da će, uštede radi, U22 dobiti isti senzor otiska kakav ima U7 Plus, a koji se u našoj recenziji pokazao nedovoljno preciznim i znao je povremeno zatajiti.

Za kraj još o kamerama: Prednje su razlučivosti 8 MP + 2 MP, a stražnje 13 MP + 2 MP. Ako vas zanima ovaj uređaj možete se registrirati na službenoj stranici proizvođača, kako biste ga što prije dobili. Pretprodaja, inače, kreće za tjedan dana, no još ne znamo po kojoj cijeni i u kojim trgovinama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh