Oukitel

Hoće li Oukitel C8 4G odnijeti pobjedu u ringu s Xiaomi Redmi 4X?

Kineski proizvođač smartfona Oukitel popularan je zbog zanimljive ponude uređaja i vrlo pristupačnih cijena. Imaju dobar marketing i redovno njihovi smartfoni dolaze u širokoj paleti boja, a performanse su kod većine modela u skladu s cijenom pod kojom dolaze. Početkom mjeseca iz kompanije su navijestili novi smartfon, koji predstavlja svojesvrsan upgrade modela C8; naime Oukitel C8 4G dolazi s drugim procesorom – MT6737, koji podržava mreže 4G generacije, u odnosu na MTK6580A koji pokreće C8.

Oukitel je napravio ovaj korak i ponudio hardverski bolju varijantu i brži internet kako bi mogao stupiti u ring sa Xiaomijem. Redmi 4X, kao i C8 4G ima 2GB radne memorije i 16GB interne. Zaslon kod Oukitelovog takmaca ima definitivno bolje specifikacije od Redmi 4X; dok je C8 4G ukućio 5,5-inčni zaslon s 18:9 omjerom slike, Xiaomi se odlučio za 5-inčnu dijagonalu i omjer slike 16:9. No, rezolucija im je ista, a dolazi u 720*1280 piksela. C8 4G ponudit će duži i tanji zaslon, što je apsolutni hit trenutne potražnje.

Rezolucije kamera kod ova se dva smartfona također poklapaju: oba imaju stražnji senzor razlučivosti 13MP, a prednji 5MP. Nije sve u pikselima, međutim, i ovaj aspekt tehnologije reflektira se u cijeni, pa će tako Xiaomijeve kamere vjerojatno pružati bolje rezultate, no za njih ćete morati i odvojiti više.

Oukitel je pripremio 5 popularnih boja u koje će se ogrnuti C8 4G, a to su crna, plava, roza, ljubičasta i zlatna. Redmi 4X odijeva se samo u crno, zlatno i rozo.

Oukitel C8 4G koštat će samo 99,99 dolara. Xiaomi Redmi 4X, s druge strane, ima cijenu od 115 dolara. Koji biste radije kupili?

>> Za više informacija, posjeti službene stranice Oukitel C8 4G

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh