Oukitel

Kako Oukitel K3 prolazi u usporedbi s iPhone 7 Plus? (test baterije)

Dok se o bateriji iPhone 8 malo zna, poznato je da je Apple s iPhone 7 Plus smartfonom razbio granice i ostvario najdugotrajniju bateriju dotad. Oukitel je odlučio izazvati taj status, i u usporedbi potrošnje baterije između njihovog modela K3 i iPhone 7 Plus, što mislite, tko je bolje prošao? U priloženom videu testirana je baterija Oukitel K3 u usporedbi s iPhone 7 Plus prilikom gledanja filma preko interneta, snimanja videa i standby pri najjačoj svjetlini zaslona:

Zaslon je najveći potrošač baterije i u tom ga je smislu iznimno teško optimizirati – izazov s kojim se susreću svi proizvođači smartfona, dok pritužbe kupaca na trajanje baterije ne prestaju biti izraz općeg nezadovoljstva ovom manjkavošću tehnologije. Nakon trosatnog testiranja prilikom kojeg su zasloni oba smartfona svijetlili na najjače, a zvučnici bili podešeni na najglasnije, nakon sata Spidermana, sata videosnimanja i sata u stand-by modu, Oukitel objavljuje sljedeće rezultate: Kod K3 čini se da je potrošnja baterije puno bolje optimizirana od iPhone 7 Plus – nakon tri sata uporabe on ostaje sa 68 posto baterije, a iPhone 7 Plus iscrpio je četiri petine svog kapaciteta i ostao s 20 posto.

Nevjerojatan rezultat.

Oukitel K3 može se pohvaliti masivnom baterijom s kapacitetom 6.000mAh, pod stražnjom pločom koja je prekrivena staklom kako bi smartfon odisao posebnim štihom – usto ima i distinktivan pravokutni oblik, oštrih rubova, a Oukitel nije šutio o tome da je inspiracija pronađena kod Sony Xperia XZ Premium. Obje kamere su u dualnoj konfiguraciji, pri čemu svaki glavni senzor ima razlučivost 16MP, a pomoćni po 2MP. Zaslon je FHD s dijagonalom 5,5 inča, procesor osmojezgreni MT6750T s maksimalnim radnim taktom 1,5GHz, 4GB RAM-a i 64GB ROM-a. Čitač otiska prsta je na prednjoj strani, a OS je personalizirana inačica Androida 7.0.

U jeku je pretprodaja, a cijena ovog zanimljivog uređaja je 137,99 dolara. Moguće ga je nabaviti u dubokoj crnoj i vibrantnoj plavoj boji, a predstavlja dobar izbor svima koji traže jeftin i pouzdan smartfon definiranog izgleda i složene konfiguracije.

Tražili ste:

  • oukutel k3 4g recenzija (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh