Geekmaxi
Oukitel

Oukitel C15 Pro+ po cijeni od samo $75

Nakon izdanja Oukitelova prvog modela pametnog telefona, popularnog MT6761 iz veljače, tvrtka Oukitel na tržište donosi sasvim novi model C15 Pro+. Riječ je o cijenovno prihvatljivom uređaju generacije C nadograđene specifikacijama koje neće puno podizati cjenovni rang.

Novi Oukitel C15 Pro+ dolazi sa 6,088 inčnim zaslonom s kapljičastim usjekom te omjerom stranica 19:9. Zaštićen je Asahi Glass 2 zaštitnim staklom te zauzima 85,5% prednje površine samog uređaja. Jednako kao i njegov prethodnik, model C15 Pro radit će na MediaTekovom četverojezgrenom MT6761 procesoru na 2,0 GHz. Ono po čemu će se bitno istaknuti od prethodnika je 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, tako da će olakšati multitasking, pohraniti više video zapisa, fotografija i glazbe, a trebao bi raditi izuzetno fluidno i brzo.


Dvostruka kamera od 8MP + 2 MP nalazi se na stražnjoj strani, dok je prednja selfie kamera od 5 MP i smještena je u kapljičasti usjek iznad zaslona. Model C15 Pro+ ima i čitač za otiske prstije te Face ID, mogućnost otključavanja uređaja prepoznavanjem lica.

Uređaj pokreće baterija od 3200 mAH što bi trebalo biti dovoljno za cjelodnevno korištenje, a radit će na operativnom sustavu Android 9.0 Pie.

Iz Oukitela javljaju da će biti dostupan u tri boje – ljubičastoj, crnoj i ”twilight’ koja će biti gradacijska iz crne u plavu. Također, na tržištu bi se trebao pojaviti početkom srpnja po izrazito privlačnoj i niskoj cijeni od samo $74,99, a u pretprodajnom periodu očekuje se čak i niža cijena.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh