Oukitel

Oukitel K6000 Plus dobija softversku nadogradnju ususret flash prodaje

Nedavno se na više internetskih trgovina u prodaji našao Oukitel K6000 Plus; koštao je 169,99 dolara, uz što se dobio poklon paket s dodatnom opremom. Budući da su cijene u međuvremenu porasle, Oukitel se odlučio dogovoriti s još jednom trgovinom, koja K6000 Plus i dalje nudi po spomenutoj cifri.

>> Pogledaj flash ponudu za ovaj uređaj <<

Aliexpress je trgovina s kojom je zaključen ugovor, čija će vrijednost potrajati do 24. ovog mjeseca. Poklon paket se podrazumijeva.

K6000 Plus zanimljiv je uređaj: donosi zaslon dijagonale 5,5 inča u Full HD (1.920×1.080 p), dok je ostatak kućišta metalan. Dodatni bonus mu je jaka baterija, kapaciteta čak 6.080 mAh – s takvom ćete zalihom potrajati barem tri dana. Trajanje baterije ovisi, dakako, o navikama korištenja, dakle može biti veće ili manje od tri dana, no mi smo u obzir uzeli prosječnog korisnika i njegoe preferencije.

Kamera ovog smartfona ima senzor od 16 megapiksela, bez interpolacije koju neki proizvođači tako vole trpati u uređaje. Upravo će kamera dobiti nadogradnju, kako bi rezultati snimanja bili što kalitetniji.

>> Pogledaj flash ponudu za ovaj uređaj <<

K6000 Plus prodaje se na nekoliko mjesta, a mi podsjećamo kako ga na Aliexpressu možete naći jeftinije no bilo gdje drugdje. U cijenu je uključen i spomenuti poklon.

1 Komentar

1 Komentar

  1. svibanj 19, 2017 at 7:22 pm

    kad će k6000 pro dobiti nadogradnju na android 7.0 ? da li su zaboravili na obećanje ?

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh