Oukitel

Oukitel objavio video o korisnicima otpornih pametnih telefona

Oukitel otkriva identitet svojih korisnika.

U ilustrativnom videu Oukitel pojašanjava kakav je profil korisnika kojima će model WP5000, najnoviji u nizu otpornih smartfona, odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve.

Kao uređaj s 5.000mAh baterijom i trostrukom otpornosti na vodu, prašinu i udarce, WP5000 zamišljen je kao suputnik onima kojima životni stil/posao nameću teže i zahtjevnije uvjete, kako za čovjeka tako i za njegov mobitel.

Hoćeš li prepoznati svoju profesiju ili hobi u ovom videu?

A možda si samo nespretna ljudska jedinka pa ti treba WP5000 da u slobodi mlataraš rukama, džepovima, punjačima. Ili ti je dijete u onoj fazi kad ti grabi mobitel iz ruke pa ga žvače ili baca – ili je nešto starije pa voli zaigrati koju igru.

Ili samo želiš masivniji i gotovo-pa-neuništiv uređaj s dugotrajnom baterijom da nemaš brige.

Oukitel WP5000 ima odlične specifikacije, da nabrojim neke: 5,7-inčni zaslon, stražnja kamera sa Samsung senzorom i rezolucijom do 21MP (uz interpolaciju), Helio P25 procesor, 6 GB radne memorije, itd. Pokreće ga Android 7.1 OS a uvrštene su i zanimljive softverske funkcije poput kinect funkcije i pametnih gesti.

Prodaja još nije počela, ali možeš se predbilježiti za narudžbu i na taj način ostvariti popust. Shipping je sljedeći tjedan!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh