Oukitel

Oukitel U7 Plus sa svestranim “fingerprint” senzorom na rasprodaji

Oukitel U7 Plus je smartphone o kojem smo već pisali i koji je nedavno predstavljen, no Oukitel i dalje donosi neke zanimljive novosti vezane za ovaj model.

Oukitel U7 Plus

Prva novost se tiče funkcija njegova senzora za očitavanje otiska prsta, kojem su dodane nove funkcije. Naime, s pomoću senzora je dosad bilo moguće samo zaključati cijeli uređaj ili pojedine aplikacije. Sad su te dvije opcije razdvojene te su dodane opcije okidanja fotografija, pauziranja i poovnog pokretanja glazbe i video-materijala, što će ovaj Oukitelov mobitel učiniti sigurnijim i praktičnijim od ostalih.

Oukitel U7 Plus

Druga novost je zanimljiva svima koji namjeravaju kupiti ovaj uređaj. Naime, Oukitel U7 Plus se već nalazi u pretprodaji i to po cijeni od 89.99 dolara. No, 16. kolovoza će početi rasprodaja ovog uređaja u internet trgovini, po cijeni od 69.99 dolara. Rasprodaja će trajati do 23. kolovoza, kad će se cijena vratiti na 89.99 dolara.

Oukitel U7 Plus

Za tu cijenu ćete dobiti uređaj koji podržava sve mreže te u sebi ima Mediatekov 6737 procesor, 2 GB radne i 16 GB unutarnje memorije, OS Android 6.0, 5.5-inčni zaslon u HD rezoluciji i bateriju jačine 2500 mAh.

>> Kliknite ovdje za više informacija i narudžbu uređaja!

 

1 Komentar

1 Komentar

  1. kolovoz 18, 2016 at 11:44 am

    Kako naruciti ovaj mob

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh