Oukitel

Pogledajte po čemu je Oukitel U7 Plus bolji od iPhone 6S Plusa (video)

Oukitel U7 Plus je nedavno predstavljen i pušten u prodaju. No, već su počele usporedbe s drugim modelima, a najzanimljivija je usporedba s iPhone 6S Plusom.

Najočitija sličnost ova dva smartphonea je izgled. Oukitel U7 Plus se tek neznatno razlikuje od svog mnogo poznatijeg konkurenta, čak su i gotovo sličnih dimenzija.

Još jedna vrlo primjetljiva sličnost je i kvaliteta kamere. Oba modela nude kamere razlučivosti 5 i 13 MP, no Oukitelova je mrvicu kvalitetnija, jer prikazuje čiste detalje. Ostale sličnosti Oukitel U7 Plusa i iPhone 6S Plusa tiču se brzine očitavanja otiska prsta, koja iznosi 0.2 sekunde te 2 GB radne memorije, bez obzira na to što iPhone nudi mnogo prostraniji ROM.

Razlike su, naravno, puno očitije, a vrijedi istaknuti opciju „smart gestures“ za otključavanje aplikacija koju iPhone nema, veću brzinu skidanja i instalacije aplikacija kod Oukitel U7 Plusa te ogromnu razliku u cijeni.

Naime, iPhone 6S Plus košta 784 dolara, a Oukitel U7 Plus se može nabaviti u internetskoj trgovini za 89.99 dolara. Ako još niste uvjereni u mogućnosti i prednosti Oukitela naspram iPhonea, posjetite službenu Oukitelovu web-stranicu ili pogledajte video na vrhu članka.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh