Oukitel

Oukitel WP1 predstavljen u unboxing videu, pogledaj ga pobliže!

U nekoliko smo navrata spominjali Oukitel WP1, novi smartfon ovog proizvođača. Čini se kako je “WP” izabrana oznaka za otporne telefone u Oukitela, jer postoji i WP2 sa sličnim, robusnim karakteristikama.

Otpornost počinje s certifikatom IP68, što kazuje kako je WP1 otporan na vodu, prašinu, a zbog čvrste građe i na udarce. U hardverskom smislu vrlo je potentan, budući da ga pokreće Helio P23 uparen s 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a. Iznenađujuće za cjenovnu kategoriju, podržava bežično punjenje, tako da ćete njegovu bateriju kapaciteta 5.000 mAh puniti bez dosadnih kabela.

WP1 se polako pojavljuje u prodaji, s tim da će 11.11. imati posebno povoljnu cijenu obzirom na praznik. Baš ćemo zbog toga zaviriti što ovaj uređaj donosi, a sve što ima nalazi se spakovano u privlačnoj bijeloj kutiji. Ispod poklopca nalazi se mobitel, punjač za brzo punjenje, adapter za slušalice, OTG kabel, igla za otvaranje SIM ladice te prateća papirologija. Kao što možete vidjeti u videu, Oukitel si je dao truda, pa paketu dao dozu premium ugođaja.

Iz tvrtke kažu da su prilikom izrade koristili posebne otporne materijale njemačkog kemijskog giganta Bayer, a koje su temeljito testirali u laboratoriju kako bi WP1 u najboljem svjetlu izašao pred kupce.

Kamera na leđima ima sad već standardna dva senzora: primarni ima 13, a sekundarni 2 megapisela. Ispod kamere je senzor otiska prsta – ne znam koliko se sjećate, ali to je nekad bila teška egzotika. Sprijeda se nalazi senzor od 5 megapiksela, popraćen softverskim alatima za uljepšavanje. Nije zgorega spomenuti kako softverski počiva na Androidu 8.1 Oreo, koji jamči sigurnu i mirnu plovidbu kro aplikacije.

>> Pogledaj ponudu na trgovini Aliexpress

WP1 prodavat će se po 189,99 dolara, ali zbog Dana samaca cijena će se prilagoditi trenutku, pa će iznositi punih $30 manje – 159,99 dolara. Nakon toga se cijena vraća na veću cifru, pa ako ste u potrazi za otpornim mobitelom s podrškom za bežično punjenje, sad je prilika.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh