Oukitel

Oukitelov juriš: K4000 Plus je u pretprodaji

Eno, tek što smo jučer najavili jedan, evo sad i drugog u pretprodaji: Oukitel je danas, naime, počeo prodavati K4000 Plus, svoj novi pametni telefon kojeg krase jaka baterija, ekran otporan na udarce i posebno razvijeni sigurnosni sustav.

Za otpornost ekrana zadužen je Asahi Glass, o kojem smo već ranije pisali (Dragontrail Glass). Kako se ovaj uređaj ponaša prilikom udaraca o njegov ekran, vidjet ćete u videu kojeg smo dodali pri vrhu teksta. Njegova je dijagonala 5 inča, inače.

Spomenusmo i jaku bateriju; i jest, jaka je, jer joj je kapacitet 4.100 mAh. Ona se brine o zahtjevima Mediatekova četverojezgrenog MT6737, 2 GB radne memorije te 16 GB interne – prilično dobra kombinacija za korisnika kojima igranje nije prioritet u životu.

U ponudi su tri boje: bijela, crna i zlatna. U pretprodaji, koja je počela danas i trajat će do 22. ovog mjeseca, K4000 Plus košta 89,99 dolara. Istekom ovog roka skočit kakvih dvadesetak dolara više. Jaka baterija, konfiguracija koja će pristojno ići kroz dan, aluminijsko kućište te ekran otporan na oštećenja predstavljaju dobru priliku.

1 Komentar

1 Komentar

  1. studeni 27, 2017 at 12:00 pm

    Dobar mobitel mislim takav kupit

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh