Oukitel

Oukitelov K10000 Pro pomoću bušilice dokazuje kako je čvrst tip

Oukitelova Serija K poznata je po jakoj, ekstremnoj bateriji. K10000 Pro tako ima energetsku zalihu od enormnih 10.000 mAh, što je završilo i u njegovu imenu. No on se može podičiti i otpornim zaslonom, kako već pokazuje novoobjavljeni promo video.

Baterija onolika kapaciteta omogućava višednevnu upotrebu, iz kompanije kažu i do čak sedam dana. Pritom se koristi sasvim normalno, štogod to značilo. Gejmeru “normalno” znači da ga deset sati dnevno čereči igrama, poslovnom čovjeku to znači dvadesetak mailova i tridesetak poziva, sponzoruši desetak selfieja u kupatilu; sve je stvar perspektive.

Ekran je zaštićen s Gorilla Glass 3 (otud i želja da se to istakne u videu) i ima dijagonalu od 5,5 inča. Rezolucija mu je, inače, Full HD. Na akciju ga tjera Mediatekov MT6750T, čijih osam jezgara postiže maksimalnih 1,5 GHz. Memorija je dostupna kroz 3 GB radne i 32 GB interne. Kamere su mu bez interpolacije, dakle što piše to i donose: 13 megapiksela straga i 5 megapiksela sprijeda.

Mali spoiler ako još niste vidjeli video: mobitel je na njemu probušen i to tri puta. Kako kažu u Oukitelu, ovo ne pokušavajte kod kuće jerbo ništa od garancije. Videom se ne želi dokazati da je K10000 Pro neuništiv, nego da je otporan. No i tome postoje granice.

Na službenoj stranici možete, inače, spustiti cijenu za ovaj telefon tijekom pretprodaje te pokupiti vrijedne kupone (40, odnosno 30 dolara vrijednosti), stoga posjetite istu ili pak skočite na njihovu Facebook stranicu, gdje se također možete ogrebati za nagradu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh