Oukitel

Oukitelov K6000 Plus bit će moćan flagship

Oukitelova serija K poznata je po pozamašnom kapacitetu baterije, koji omogućava višednevnu autonomiju takvih uređaja. Osim ovog što se podrazumijeva, model K6000 Plus imat će još neke iznimne detalje koji će ga pogurati među najisplativije telefone kad se pojavi u prodaji.

Već spomenuta baterija bit će kapaciteta 6.080 mAh i s podrškom za brzo punjenje; navodno će baterija biti puna do vrha za samo 100 minuta.

Zaslon će biti iz razreda phableta, dakle 5,5 inča u Full HD rezoluciji. Senzor otiska prsta bit će smješten ispod njega, što je odmak od dosadašnjeg dizajnerskog smjera ove kompanije, a koji je diktirao pozicioniranje istog ispod stražnje kamere.

Pokretačka snaga telefona bit će MT6750T, osmojezgreni Mediatekov procesor uparen s pozamašnih 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Ova će se moći nadograditi s čak 2 TB eksterne, samo je pitanje gdje naći tako štogod. Oukitel tu nudi alternativu u vidu eksternog hard diska što je, složit ćete se, vrlo praktično za nošenje u džepu.

Na stranu ove perverzije s spremanjem podataka – Oukitel K6000 Plus još nije u prodaji i ne znamo mu cijenu, jer je u tijeku opsežno testiranje prije puštanja na tržište. Nadamo se pristojnoj cifri, makar u pretprodaji.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh