Oukitel

Saznali smo cijenu za Oukitel U23, evo ti prilike da osvojiš besplatan primjerak!

Kompanija Oukitel konačno je objavila detalje svog novog flagshipa, modela U23. Ovaj vrlo zanimljiv uređaj tako se gura među najisplativije kupnje ove jeseni, s podrškom za bežično punjenje i velikim, prostranim ekranom od 6,18 inča.

S najavljenom cijenom od 199,99 dolara u pretprodaji, Oukitel U23 je, rekao sam već, među najboljim kupnjama uopće na tržištu. Cijena će se završetkom ciklusa pretprodaje popeti na 229,99 dolara i to postepeno, svaki tjedan po $10.

Jako dobra stvar koju moram istaknuti jest da se možete predbilježiti za ovaj uređaj, pa ćete dobiti obavijest čim se pojavi u ponudi na nekoj od internetskih trgovina. U tom ćete ga slučaju stići na vrijeme kupiti za $199,99. Ako budete sretne ruke, postoji mogućnost da vas izvuku za besplatni primjerak, jer Oukitel dva takva dijeli svojim najsretnijim kupcima!

A za spomenuti novac kupac će dobiti jako, jako primamljivu konfiguraciju: čipset je Helio P23 koji dolazi zajedno sa 6 GB radne memorije i 64 GB interne, pa će vam performanse biti najmanji problem u životu. Softverski počiva na Androidu 8.1, dok se za energetske potrebe brine baterija kapaciteta 3.500 mAh. Nju, već sam spomenuo, možete puniti i bežičnim putem.

Dijagonala ekrana bit će, kažu, velikih 6,18 inča u Full HD+ rezoluciji (2.246×1.080 točaka), sa zaštitom od ogrebotina. Veliki plus mu je jako lijepo kućište, s bojama koje se prelijevaju iz plave u ljubičastu nijansu. Kako mobitel zaista izgleda provjerite u priloženom videu.

>> Prijavi se za besplatan primjerak ovog mobitela!

Što se tiče izlaska na tržište, očekujte ga 19.11. i to po spomenutih 199,99 dolara, s mogućnosti da ga dobijete besplatno ako se prijavite na službenoj stranici proizvođača. To možete učiniti od danas, pa sve do 19. ovog mjeseca – sretno!

2 komentara

2 Comments

  1. studeni 6, 2018 at 6:53 pm

    oukitel ima katastrofalno slabo sigurnosno ažuriranje

    • studeni 6, 2018 at 11:35 pm

      Zapravo, puno proizvođača ima takvo ažuriranje. 🙁

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh