Oukitel

Sljedeći mjesec izlazi Oukitel K10000 Pro s baterijom od čak 10.000 mAh

Oukitelu telefoni svako malo ispadaju s proizvodne trake. Evo, sad smo doznali kako im početkom sljedećeg mjeseca stiže K10000 Pro, nakrcan s monstruoznom baterijom kapaciteta 10.000 mAh.

Ako se možda sjećate, nekako u ovo doba prošle godine isti je proizvođač lansirao K10000, o kojem smo tada pisali. Tada je to bio respektabilan stroj, pogonjen četverojezgrenim procesorom i 2 GB radne, odnosno 16 GB interne memorije.

Novo doba donosi neke nove zahtjeve, pa će hardversku osnovicu nadolazeće nadogradnje nositi Mediatek MT6750T, čiji osmojezgreni procesor kuca na 1,5 GHz. Pridružit će mu se 3 GB radne memorije te 32 GB interne. Ekran će biti u Full HD varijanti i zaštićen s Gorilla Glass; vjerojatno trećom generacijom, mada to ne možemo sa sigurnošću reći.

Snažna baterija – zapravo, ovo je pravi nilski konj među baterijama – zahtijeva i adekvatno punjenje. Oukitel će, barem tako kažu, u paket dodati snažan 12/2A adapter, unutar kojeg će se nalaziti vlastiti čipset namijenjen isključivo povećanju brzine punjenja. Očekuje se kako će mobitel biti do vrha pun za kakva tri sata – zamislite samo koliko bi to trajalo s običnim punjačem.

Takav pametni telefon – barem sudeći po prethodniku – bit će ujedno opterećenje za nositi, jer je prošlogodišnji model težio preko 320 grama. Ovaj novi će, ako je proizvođaču vjerovati, biti lakši za kakvih desetak posto.

Više info o K10000 Pro s mamutskom baterijom pronaći ćete na stranici proizvođača, a i mi ćemo gledati popratiti svaku novu vijest.

1 Komentar

1 Komentar

  1. svibanj 9, 2017 at 8:01 pm

    СРАЊЕ

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh