Oukitel

Sniženje cijena u Oukitelu traje do kraja tjedna, a u ponudi su samo veliki gabariti

Oukitel će ovaj tjedan obilježiti rasprodajom velikih gabarita.

Do 28. svibnja trajat će promotivne cijene najmoćnijih mobitela koje je Oukitel izbacio tijekom posljednjih mjeseci. Ponudu možete pogledati ovdje.

Najmoćniji su, o tome nema riječi – čim pogledate tablicu, koja se nalazi niže, bit će vam jasno da je riječ o mobitelima čiji gabariti lupaju po vrhu srednjega ranga.

Od golemih baterija, do vrtoglavih memorijskih kapaciteta i velikih zaslona, u velikoj mjeri popraćenima solidnim čipsetima.

Rasprodaja uključuje pet različitih modela pa korisnici mogu birati koji im se najviše sviđa, a svakako bacite oko i na cijene, jer ima modela i od 99,99 dolara.

Prvi u ponudi je Oukitel WP5000 s kućištem otpornim na vodu, prašinu i udarce i velikom 5.200mAh baterijom. Tome je pridružen Helio P25 čipset, 6 GB radne memorije, 64 GB pohrane te veliki 5,7 inčni zaslon, kao i dualna kamera.

>> Oukitel WP5000: hands-on video i potpune specifikacije

Sljedeći dvojac nastupa iz K serije pametnih telefona s velikim baterijama, ujedno i Oukitelovi flagship modeli. K10 i K6, jedan s 11.000mAh baterijom i drugi s 6.300mAh baterijom. Oba imaju 6-inčne zaslone s FHD+ rezolucijom i s omjerom 18:9, podržavaju NFC funkciju, otključavanje licem i imaju dvije dvostruke kamere. Oba dolaze s čipsetom Helio P23, a razlikuju se ponajviše po kapacitetu baterije i dizajnu, koji je kod K10 dotjeran do krajnjih granica. Oukitel K10 smo imali na recenziji pa sve detalje o mobitelu možete saznati ovdje.

U11 Plus dolazi s dizajnom ulaštenog sjaja, no to nije jedino što ga čini sjajnim. Tu su i 3.700 mAh baterija, 4 GB radne memorije, 64 GB ROM-a, veliki 5,7-inčni zaslon u FHD+ rezoluciji i jake kamere. Cijena mu je također znatno pala, još u ožujku koštao je oko 120 dolara a sada ga se može nabaviti za manje od 100 dolara.

Uz izvrstan dizajn koji je, nitko ne skriva, bezobrazno skinut s Xiaomi Mix 2 (uključujući ime, poziciju prednje kamere i drugo), Oukitel Mix 2 ima opaki set specifikacija, a neće podbaciti ni u performansama za koje garantira dobro provjereni MediaTekov čipset Helio P25. Tu je i najviša rezolucija zaslona koji se proteže dijagonalom od 6 inča, a i kamere su nabrijane kako bi dostavile što kvalitetnije korisničke iskustvo.

Svih pet mobitela sada se može naći po sniženim cijenama, a ova promocija traje do kraja tjedna. Svakako bacite oko, slijedite poveznicu!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh