Oukitel

Travanjska rasprodaja Oukitel pametnih telefona na AliExpressu – požuri dok nije nestalo!

Donosimo listu top Oukitel proizvoda koji se, ako je suditi po vijestima iz kompanije, u zadnje vrijeme prodaju kao ludi, a za to je zaslužan novolansirani WP5000 koji je potaknuo interes i za druge Oukitelove modele pametnih telefona.

U takvom razvoju događaja Oukitel donosi travanjsku rasprodaju April Brand Sale u nekoliko trgovina kineskog online dobavljača AliExpress. Cijene se kreću u rasponu od ~70 do 280 dolara, a u ponudu su uključeni pametni telefoni iz svih kategorija, od niskobudžetnih mobitela s privlačnim dizajnom do Oukitelovih flagshipa visokih specifikacija.

Najjeftinija je proizvodnja serije C u kojoj Oukitel donosi C8 i C8 4G, dva mobitela koja dijele isti dizajn  i specifikacije, a razlikuju se u jednoj relativno bitnoj stavci, a to je da Oukitel C8 4G podržava rad na novijoj i bržoj 4G mreži pa je stoga i privlačniji, a razlika u cijeni je neznatna.

>> Hoće li Oukitel C8 4G odnijeti pobjedu u ringu s Xiaomi Redmi 4X?

Sljedeći red Oukitel pametnih telefona dolazi iz serije U, a u njoj je svakako najpopularniji Oukitel U18 koji preuzima dizajn od iPhonea X i prilično uspješno dostavlja kvalitetnu sliku na golemom zaslonu i može se podičiti lijepim setom specifikacija, kao i pristupačnom cijenom. Saznaj više u našoj recenziji.

Tu su i nešto stariji modeli poput U16 Max i U11 Plus, od kojih je posebno ovaj drugi postigao veliki uspjeh u svoje vrijeme, no i dalje bi se mogao smatrati kompetitivnim. U11 Plus je prvi 5,7-inčni mobitel iz Oukitela.

K serija okuplja pametne telefone čija je najveća snaga u velikoj bateriji, a kompanija Oukitel poznata je upravo po mobitelima s izdržljivim baterijama, tako da ova kategorija zauzima znatan dio ponude.

Sve u svemu, ovako su postavljene cijene:

Za više detalja i informacija, najbolje je posjetiti Oukitel službene stranice i vidjeti o čemu je riječ. Ova ponuda trajat će do 2. svibnja, a broj jedinica na prodaji je ograničen stoga požuri i uzmi ono što ti se najviše sviđa!

>> Klikni za travanjsku rasprodaju

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh