Oukitel

[Unboxing video] Oukitel K6 iskače iz kutije (Helio P32, 6GB+64GB)

U novoj godini malo vizualnih novosti: iz Oukitela stiže unboxing video kako bi se kupci mogli pripremiti na radost otvaranja novog elektroničkog uređaja (ako niste zadovoljni količinom poklona na kojima je pisalo vaše ime ovoga Božića, evo kako se možete počastiti):

Kako se vidi iz priloženog, Oukitel K6 dolazi komotno zapakiran u velikoj bijeloj kutiji, a uz njega su i brojni dodaci: silikonska zaštitna maska, 5V/3A punjač i pripadajući USB kabel, adapter za slušalice (K6 nema klasični 3,5mm utor za slušalice, novitet koji čini smartfone još tanjima i ostavlja prostor za umetanje drugih tehnologija, poput raznoraznih senzora), OTG kabel (kojim možete, primjerice, prenijeti podatke s USB memorijskog sticka na smartfon ili obratno), jamstveni list, igla za SIM i upute za korištenje.

Oukitel K6 ima izvrstan dizajn, efektivno jedini aspekt u kojem zaostaje za najtraženijim smartfonima u ovom trenutku jest taj što ima vidljive crne rubove oko 6-inčnog zaslona. U videu je prikazan iz svakog kuta, pa se može vidjeti i da je Oukitel unio inovaciju u dizajn – osim ulaštene stražnje ploče, ulašten je i metalni okvir kućišta. Oukitel je imao vremena razviti i svoju biometrijsku tehnologiju, pa ovaj smartfon dolazi sa senzorima za prepoznavanje lica.

Popratili smo svaki korak javnog nastupa ovog smartfona, a među ostalim predstavljena je NFC funkcija, kao i performanse kamere, a radi se o Oukitelovom smartfonu koji je nastavak njihove K serije smartfona s velikim baterijama (6.300mAh). Snažan smartfon, jer je opremljen Helio P23 procesorom i bogatom memorijom podijeljenom na 6GB RAM-a i 64GB ROM-a.

K6 je odnedavno dostupan i na Aliexpressu, no po nešto višoj cijeni. Na Banggoodu i dalje ga se može kupiti za 199,99 dolara, a do trgovine možete skoknuti jednim klikom.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh