Oukitel

Vraća se Oukitel U13

Bilo bi zanimljivo saznati sve glasine i govorkanja koja se kotrljaju iz Kine. Oukitel je svojedobno najavljivao telefon U13 Pro s 13-megapikselnom selfie kamerom te 16-megapikselnom stražnjom, no na kraju su od njega odustali.

Sad se ploča okrenula, pa iz tvrtke javljaju ne samo da će ipak razviti U13 (kojemu su odrezali ono “Pro”, pa je ostao okljaštren imenom), nego da već tijekom ovog mjeseca, dakle samo u sljedećih nekoliko dana, počinje masovna proizvodnja!

Iako su prvi modeli možda već sišli s proizvodne trake, znamo tek nekoliko sitnica: stražnja će maska biti u potpunosti metalna, dok će sprijeda dio telefona biti pokriven plastikom kako bi se osigurao bolji signal. Dijagonala ekrana bit će 5,5 inča, dok će stražnja kamera biti 13-megapikselna, što će se interpolacijom dići do 16 megapiksela.

Što se pak procesora tiče, na stranim smo forumima naišli na vijest kako će U13 imati osmojezgreni procesor, uparen s 3 GB radne memorije i čak 64 GB interne. Kad će biti dostupan u pretprodaji i po kojoj cijeni, nemamo pojma. Nadamo se što prije.

u13-oukitel

2 komentara

2 Comments

  1. prosinac 16, 2016 at 6:51 am

    Nikolina Orić!!!!

  2. prosinac 17, 2016 at 10:26 am

    Oukitel u13 pro How much

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh