Samsung

AT&T počinje sa prodajom Galaxy S5

AT&T je u četvrtak otkrio da će nadolazeći Samsung Galaxy S5 biti izdan u ranijem dijelu Travnja po cijeni $199.99 s dvogodišnjim ugovorom ili $649.99 bez ugovora. Oni zainteresirani za korištenje prednosti AT&T-jevog ranog programa, Next, mogu očekivati plaćanje od $25 na mjesec kao dio 18-mjesečnog programa ili $32.50 na mjesec tijekom 12 mjeseci.

Kada je Samsung prvi puta otkrio Galaxy S5 prošli mjesec na Kongresu Svijeta Mobitela, rekli su da će biti pušten širom svijeta 11. Travnja. Ali kao što je dosta često u svijetu bežičnih uređaja, to se ne dogodi uvijek i nekada puste uređaje na svoje vlastite rasporede.

To objašnjava zašto su AT&T-jevi izdavači naveli rani travanj kao datum izdavanja umjesto 11. Travnja. Ipak ne bi trebalo očekivati da stigne mnogo ranije nego datuma koji je dao Samsung.

AT&T je također objavio  da će prednarudžbe za Samsung Galaxy Gear 2. Gear 2 Neo i Gear Fit pametne satove/fitnes narukvice početi sutra s datumom izdavanja početkom idućeg mjeseca. Gear 2 je po cijeni od $299 dok su Gear 2 Neo i Gear Fit ovoje po cijeni od $199.

Kupovinom Galaxy-ja S5 možete također dobiti popust od $50 za Gear 2 ili Gear 2 Neo, kako je AT&T rekao.

Prednarudžbe za S5 će također biti primane od sutra online i u AT&T prodajnim mjestima iako oni primaju narudžbe samo za bijele i crne modele. Oni koji žele plavi ili brončani će ipak morati igrati igru čekanja još malo.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh