Samsung

Galaxy S8+ imat će ekran dijagonale 6,2 inča

Do službene najave Samsungovih Galaxy S8 i S8+ dijeli nas više od mjesec dana, no po starom običaju, već odnekud izranjaju renderi, fotografije i specifikacije.

Na netu unazad nekoliko sati pojavila se konfiguracija onog ljepšeg i većeg Galaxyja, S8+. I zaista će biti velik: dijagonala ekrana iznosit će 6,2 inča, dok se rezolucija navodi kao “QHD+”. Drugim riječima, ići će preko uobičajenih 16:9, vjerojatno 18:9.

Ukoliko mislite da će vam trebati ruksak da prenosite S8+ sa sobom, to vjerojatno neće biti slučaj. Naime, danas je vrlo aktualan trend smanjenja rubova telefona (eng. Bezel). Xiaomi Mi MIX praktički ih niti nema, stoga je za očekivati da će Samsung, kao najveći proizvođač telefona temeljenih na Androidu, učiniti istu stvar – smanjiti rubove na najmanju moguću mjeru.

Ostatak specifikacija poklapa se s ranijim tračevima: S8+ imat će 4 GB radne memorije, 64 interne, kameru razlučivosti 12 megapiksela te senzor za očitanje šarenice oka. U tom pogledu ne odmiče daleko od modela Galaxy S7 i Note 7; Samsung ih je tek upario s većim zaslonom i ugurao u novo kućište.

2 komentara

2 Comments

  1. 23 veljače, 2017 at 9:00 pm

    Preterano 5.7″ je oduvek bilo taman,jos malo pa ko laptop ce biti…

    • 24 veljače, 2017 at 4:49 am

      Ajd sad a velike sise volis 🙂

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh