Samsung

Novo ažuriranje za Samsung Galaxy S4

Čini se da je Samsung poslušao primjedbe korisnika i stručnjaka pa je napokon našao rješenje za mnoge probleme njihovog glavnog modela Galaxy S4.

Prema izvještaju stranice fokusirane na Samsung, SamMobile, Korejski gigant je počeo izdavati novo ažuriranje za korisnike Galaxy S4 u Njemačkoj koje donosi nova poboljšanja i zakrpe za uređaj. Najzvučnija značajka ažuriranja je mogućnost da se aplikacija premjeste na microSD karticu uređaja. To će omogućiti korisnicima da koriste eksternu memoriju uređaja ne samo za multimediju nego i za instaliranje aplikacija. Prije toga je bilo puno žalbi na limitiranu memoriju uređaja jer je model od 16GB nudio sam 8.82GB prostora korisniku. Dok je Samsung tvrdio da to zapravo i nije toliki problem jer je uređaj dolazio u paketu s microSD mjestom za karticu, nije bilo moguće instalirati ili prebacivati aplikacije na karticu. Samsung je kasnije prihvatio da je to problem i tvrtka radi na njegovu rješavanju. U novom ažuriranju je naznačeno da se također povećava dostupnost interne memorije na 9.23GB.

Ažuriranje, koje je dostupno za Galaxy S4 uređaje koje pokreće Qualcomm Snapdragon procesor, također donosi i novi firmware za kameru. Sada uređaj može snimati i HDR video. Također popravlja i problem koji se pojavio kod nekih korisnika da vide ljubičasti efekt kada pregledavaju listu na uređaju. Ažuriranje donosi i nove ikone u izborniku postavke, mogućnost da se poveća čitljivost u izborniku prikaza i mnogo drugih poboljšanja.

Ažuriranje, koje je veliko 365.6MB, može biti instalirano kroz uređaj ili preko Samsungovog programa za računala KIES.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh