Samsung

Ovo je novi Samsung Galaxy S9?

Živio internet, makar sav vrvio glupostima. Tu i tamo naleti se i na štogod pametno, a mi smo baš takve sreće: dva različita izvora – što prenosi Android Authority – prenijela su fotografije nadolazećeg flagshipa kompanije Samsung, Galaxy S9.

Po ovome što se može vidjeti na priloženim fotkama, razlika u dizajnu u odnosu na aktualni Galaxy S8 nije pretjerano velika, mada je vidljiva. Donji rub ekrana još se malo stanjio u odnosu na Galaxy S8 i to se čini trenutno jedinim bitnim vizualnim detaljem. Stražnja strana uređaja nije pokazana, pa tu ostaje dovoljno prostora za promjene. O hardveru se može tek nagađati.

Ako u ovim fotkama ima iole istine, čini se kako se Samsung igra i s bojama svog nadolazećeg flagshipa. Ovdje prikazani telefoni dolaze, naime, u crnoj i crvenoj boji, a sva je prilika kako će paleta boja biti šira kad se pojavi u prodaji. Premijera se očekuje za CES 2018, no to je podložno izmjenama u zadnji tren. Sjetimo se kako su i raniji modeli iz S serije bili najavljivani za CES, da bi ubrzo bili odgođeni za MWC odnosno event u vlastitoj režiji.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh