Samsung

Samsung Galaxy S7 izlazi u dva modela, s različitim ekranima?

Foto: cdnds.net / Samsung Galaxy S6 Edge

Prije nešto više od mjesec dana ‘Asia Today’ je nagovijestila kako će novi Samsungov model S7 izaći u dvije verzije (S7 i S7 Edge), s različitim veličinama ekrana. Tadašnja naklapanja govorila su da će jedan ekran biti veličine čak 5,8 incha, a drugi 5,2 incha. Kako se bliži dan izlaska novog modela, tako izlaze i nove informacije, a prema južnokorejskim medijima, prva verzija ipak će imati ekran veličine 5,5 incha…

Ako je vjerovati medijskim naklapanjima proteklih mjeseci, Samsung Galaxy S7 službeno će biti predstavljen javnosti u trećem mjesecu 2016. godine. Do tada je ostalo puno vremena, sasvim dovoljno da isti mediji nagađaju što nam donosi novi model iz Samsungovog laboratorija.

Tako je prije nešto više od mjesec dana ‘Asia Today’ nagovijestio kako će Samsung Galaxy S7 izaći u dvije verzije, S7 i S7 Edge, te da će svaka verzija imati drugačiju veličinu ekrana. Prema njihovim izvorima, S7 bi trebao imati ravni ekran od 5,8 incha, dok bi S7 Edge trebao imati zakrivljeni ekran veličine 5,2 incha.

Kako vrijeme odmiče čini se kako su naklapanja o različitim veličinama ekrana bila točna, no upitne su veličine koje su tada objavljene. Naime, sada južnokorejski ET News javlja kako će prvi model imati nešto manji ekran nego što je najavljeno, odnosno 5,5 incha. Koliko ima istine u ovim glasinama ostaje nam za vidjeti.

Tražili ste:

  • samsung galaxy s7 izlazi (30)
  • samsung s7 izlazi (14)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh