Novosti

Novi uređaji iz Sony Ericssona

Na Internetu su osvanule slike novih telefona iz Sony Ericssona. Jako malo informacija je dostupno (gotovo nimalo), osim nekolicine slika. Modeli dolaze pod imenima CK15i, ST15i, SK17i i ST18i. Iz ove grupe, ističu se CK15i i ST18i.

CK15i izgleda kao prvi uređaj iz Sony Ericssona izašao ove godine koji nije smartphone i nije temeljen na Androidu. Unatoč tome, uređaj se može pohvaliti touchscreenom rezolucije 240 x 400 piksela. Prisutna je Sony Ericsson A200 platforma, a uređaj ima i kliznu fizičku tipkovnicu. Poznato je i ime uređaja – Sony Ericsson Txt Pro. Nažalost, to su sve informacije za ovaj uređaj.

Drugi zanimljivi uređaj je tajanstveni ST18i. Još je manje toga znano o ovome modelu. Jedino se zna da dolazi sa “Xperia” nadimkom pa možete očekivati Android uređaj. Sudeći po slikama, uređaj ima HD stražnju kameru, zvučnik, nešto je manji od Sony Ericsson X8-ice, a pomalo nalikuje na Xperia Mini. Međutim, slike nisu najbolje kvalitete te je teško točno zaključiti. Nadamo se da će uskoro biti više informacija.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh