Novosti

XPERIA Play

Informacije o XPERIA Play cure na sve strane, a radi li se o marketinškoj promociji ili Sony Ericsson ne zna čuvati tajne, ne znamo. Mi se ne žalimo. U svakom slučaju, u nastavku vam nudimo popis svih poznatih specifikacija o XPERIA Play uređaju.

XPERIA Play dolazi sa Gingerbread operacijskim sustavom. Trenutna jedinica dolazi sa 315 MB memorije za aplikacije, ali Android ionako omogućuje instalaciju memorijskih kartica tako da to nema prevelikog utjecaja na opći dojam.

Procesor koji kuca u XPERIA Play-u je Qualcomm MSM8255. Ako vam zvuči poznato, to je zato što se isti nalazi u ranije najavljenom XPERIA Arc smartphoneu. Brzina od 1 GHz  trebala bi pružiti glatko odvijanje aplikacija. Adreno 205 grafička kartica omogućuje SVG (Scalable Vector Graphics), Adobe Flash i značajno poboljšanje performansi kada su shaderi u pitanju.

Prema izvršenim testovima, XPERIA Play ima performanse slične onima koje je pokazao HTC Desire HD. Sony Ericsson možda još nije gotov sa hardverskim dijelom uređaja, pošto je još mjesec dana do službene najave (koja je predviđena za Mobile World Congress u veljači).

XPERIA Play će ponuditi dvije ekskluzivne PSP tematike za Android te PlayStation aplikaciju po imenu PlayStation Pocket koja će korisnicima olakšati upravljanje PSN profilima.

Ostatak korisničkog sučelja jednak je onome koji smo vidjeli na XPERIA Arc smartphoneu. Timescape UI i novi Media izbornik su uključeni u priču.

Mnoštvo dodatnih slika te 2 video isječka možete pronaći na sljedećem linku.

 

Izvor: GSMArena

 

 


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh